Pitsanäoline omlett


 

SA VAJAD

2 tomatit  

sool ja pipar

värske sai krutoonide jaoks  

1 küüslauguküüs oliiviõli

6 muna või praadimiseks

4 õhukest viilu Parma sinki

125 g mozzarella juustu viiludena

viilutatud artišokisüdamikku tšillihelbed

1⁄2 peotäit basiilikulehti rukolat

VALMISTAMINE

Lõika tomatid õhukesteks viiludeks, raputa soolaga üle ja aseta umbes tunniks jahedasse. Kuivata tomativiile ahjus 100° juures tund aega.

Lõika sai õhukesteks viiludeks, hõõru viile küüslauguga ja piserda oliiviõliga. Rösti neid ahjugrilli all, kuni nad saavad kauni värvuse. Vahusta munad ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla munasegu soojale pannile, kus on natuke võid. Kui omlett on peaaegu hüübinud, kaunista tomati, Parma singi, mozzarella ja artišokiviiludega.

Aseta omlett ahjugrilli alla, kuni see hakkab värvi saama. Serveeri saiakrutoonide, tšillihelveste, basiiliku ja rukola lehtedega.