Omlett spargli, krevettide ja greibisalatiga


 

SA VAJAD

9 muna

sool ja pipar

või praadimiseks

Salat

1 suur greip

4 spl palsamiäädikat

6 spl oliiviõli

2 Rooma salatit

100 g parmesani õhukeste viiludena

Täidis

1 peotäis värsket sparglit, keedetuna (või 1 purk)

200 g värskeid kooritud krevette (või külmutatud)

1⁄2 peotäit tilli

VALMISTAMINE

Koori greip ja lõika pool viljalihast peenteks viiludeks. Aseta kõrvale.

Pressi teisest greibipoolest mahl välja ja keeda kuni sellest on järele jäänud 1 spl. Lisa palsamiäädikas, oliiviõli, sool ja pipar. Sega kaste salatilehtede ja parmesaniga.

Vahusta munad soola ja pipraga. Vala munasegu kuumale võiga pannile. Kui omlett hakkab tahenema, aseta see kuumuskindlale alusele. Kaunista sparglitega ja lükka alus ahju 150° juurde 10 minutiks. Serveeri soojalt krevettide, tilli, salati ja greibifileedega.